Šta je to Nivea baby Radosnica?

Nivea baby Radosnica je poklon svim mamama čije bebe su napunile godine dana. Radosnica je besplatna i doći će vam popunjena na kućnu adresu. Tu smo da sačuvamo vaše uspomene zauvek.

Kako da dobijem moju Nivea baby Radosnicu?

Potrebne su vam slike vaše bebe, aplikacija Moja bebuška i da se prijavite na Niveinom sajtu.
Sve detalje o tome kako da napravite svoju Radosnicu, korak po korak, imate na ovom videu:

Ovo ste nas često pitali:

Da, svi koji označe slike Nivea Baby stikerima i pošalju ih na Niveinom sajtu će dobiti Radosnicu. Ovo nije foto izazov, nije takmičenje, već poklon kampanja. Da, Radosnica je potpuno besplatna.
Grupa stikera Nivea Baby i poklon kampanja Radosnice će trajati sigurno još godinu dana. To znači da sve mame bebuški koje su tek rođene ili imaju pola godine ili 10 meseci mogu polako da beleže momente Nivea Baby stikerima i kada bebuška napuni godinu dana da se prijave za Radosnicu. Oni koji imaju decu stariju od godinu dana mogu odmah da naprave Radosnicu. Trudnice koje su pred porođajem takođe mogu da počnu da koriste stikere kada dođe bebuška, jer ako bude interesovanja moguće je da se još produži ova divna kampanja.
Bilo bi poželjno da se iskoriste svi kako bi Radosnica bila potpuna i da nemate praznine. Ukoliko nemate sliku nekog određenog trenutka (npr prvo kupanje) stavite neku sliku bebuške u peškiru ili situaciju koja je srodna i podseća na kupanje. Ako nije bilo baš prvi put, nije važno, uspomena je svakako prelepa. Isto važi i za druge momente.
S obzirom na brojnost zahteva, moguće je čekanje do mesec dana da vam Radosnica zakuca na vrata.
Slobodno se obratite na mejl Nivea korisničkom servisu - bdfbelgrade@beiersdorf.com. Možete pisati i nama u inbox pa ćemo vas usmeriti.

Neke od beba koje su već dobile svoju Radosnicu:

Napravite svoju Nivea Radosnicu

NIVEA BABY Radosnica